Abstract werk I | Abstract work I

Abstracte chaos, het doet wat met me. Het raakt me, mijn hart maakt een huppeltje als ik ernaar kijk. De schoonheid van het onvolmaakte, het ongeziene, het onderschatte, het ongewenste, het ongezegde. het verstorende ritme van chaos, een raadsel voor het brein…

Mijn originele werk is te koop. Ik hanteer hiervoor de volgende prijs:
(Lengte afbeelding in cm + breedte afbeelding in cm) x factor 1 (beginnend amateur schilder) x 1 (0,5 – 1,5 – is de factor van de kwaliteit het materiaal) = de prijs is exclusief BTW, lijst en passe-partout.

Neem bij interesse in mijn werk contact met mij op via femke@studiopixplusprints.nl (Verkoop en verzending alleen binnen Nederland).


Abstract chaos, it does something to me. It touches me, I’ve butterfly’s when I look at it. The beauty of the imperfect, the unseen, the underestimated, the unwanted, the unsaid. the disturbing rhythm of chaos, a mystery to the brain…

My original work is for sale. I use the following price calculation for this: (Image length in cm + image width in cm) x factor 1 (beginning amateur painter) x 1 (0.5 – 1.5 – is the quality factor of the material) = the price is exclusive VAT, frame and passe-partout.

If you are interested in my work, please contact me via femke@studiopixplusprints.nl (Sales and shipping only within the Netherlands).

VERKOCHT/SOLD – (acryl, inkt, potlood, pastel) – blauw/kaki/roest/kaki – abstract werk zonder titel
55 x 37 cm – (acryl, inkt, potlood, pastel) – blauw/kaki/roest/crème – abstract werk zonder titel
55 x 37 cm – (acryl, inkt, potlood, pastel, vetkrijt) -oranje/zalm/huid – abstract werk zonder titel, thema wiskunde
55 x 37 cm – (acryl, inkt, potlood, pastel) – zwart/wit – abstract werk zonder titel