You and me woord snippers

op het moment ben ik veel bezig met art journaling. Het is heel leuk om te doen en een bron van inspiratie voor mij. Zo kwam ik na het maken van een art journal page in mijn boekje waarbij ik een woord wilde verhullen – omdat ik het niet mooi genoeg geschreven vond – spontaan op het idee om een snipper te bestempelen. Het idee pakte zo leuk uit dat ik gelijk deze 12 met de hand gestempelde en gescheurde wordart’s in het thema jij en ik gemaakt heb.

Er liggen inmiddels nog meer ideeën klaar van alpha’s tot nog meer thema woorden dus houd ze in de gaten! In het woordsnipper pakket zitten dus 12 woordsnippers in 3 uitvoeringen: wit/zwart, zwart/wit en de tekst ook nog apart voor extra leuke effecten! Stempel of plaats bijvoorbeeld een letter met een andere kleur over de snipper letter heen (liefst niet helemaal precies!) en je snipper krijgt een andere uitstraling. Alles is in PNG en de letters zijn ook nog apart in ABR formaat (300 DPI). Verkrijgbaar in 2 licentie vormen: PU/S4O/S4H en CU.

You and Me Word Snippets

At the moment I’m busy with art journaling. It is very fun to do and a source of inspiration for me. For example, after creating an art journal page in my book where I wanted to disguise a word – because I didn’t think it was written enough – I spontaneously came up with the idea of stamping a shred. The idea worked out so nicely that I immediately made these 12 hand-stamped and torn wordart’s in the theme you and I.

There are more ideas ready now, from alphas to more theme words so keep an eye on them! The word snippet package contains 12 word snippets in 3 versions: white/black, black/white and the text separately for extra nice effects! For example, stamp or place a letter with a different color over the snippet letter (preferably not exactly!) And your snippet will get a different look. Everything is in PNG and the letters are also separately in ABR format (300 DPI). Available in 2 license forms: PU/S4O/S4H and CU.